FESZTelen  fesztIVÁL

Előadók

Inspiráló női energiával fordulok a férfiak felé, mert hiszem azt, hogy a férfiakat a nőkben meglévő finom energiák tudják inspirálni, gyógyítani és segíteni abban, hogy kiteljesedjenek az élet minden területén.Balatoni Brigitta

Érintésművész, és tantramasszázs oktató

Az egyetlen dolog amiatt veszem a bátorságot, hogy egy különleges masszázsra vagy oktatásra invitáljalak, nem más mint a tapasztalataim és az ezzel kapcsolatos visszajelzések. Ezek engem arra sarkalnak, hogy minél több emberrel osszam meg amit kaptam.


Cserép Imre

Érintésművész, és tantramasszázs oktató

Egy olyan segítővel, aki látja benned azt az értékes, sikeres, szerethető embert, aki igazán vagy, elérheted azt az életet, amit most még el sem tudsz képzelni.

Pszichológusként a feladatom a JÓL LENNI-ig tart, emberként a küldetésem viszont a JÓT TENNI-től kezdődik.

Ha egy jobb világot szeretnél látni magad körül, akkor először LEGYÉL JÓL, majd tegyél jót!


Andrási Betti

Pszichológus

Eltávolodtunk az anyaföldtől, elszigeteltük magunkat attól az anyagtól, aminek a testünket köszönhetjük. Megszakadt a harmónia, az egység, és a modern kor sok embert egyre távolabb visz ettől. 

Tapasztald meg újra az EGYséget Földünkkel, a testeddel, és mindennel, amit ennek a csodának köszönhetünk. 
Bíró Balázs

Elementalista

2 éve foglalkozom hangterápiával, különböző masszázsokkal, energetikai kezelésekkel, és önismereti programok szervezésével. A naturizmus fontos szerepet tölt be az önismereti utamban, rengeteget tanultam, fejlődtem általa, ezért vagyok biztos abban, hogy másoknak is segíthetek azzal, ha ezt az utat megmutatom.
Bordás Anett

Hangterapeuta

Ahogyan bennem keveredik a MAGyarságom, a spiritualitásom, a SZER ami átitat és körbevesz, úgy jelenik meg a Tantra-Fény-Mag-ban minden, Aki Vagyok
Kristóf István

Tantra oktató

Azt a tudást kutatom, ami előrébb viszi az emberiséget a Lélek szintjén. Testvéreimnek tekintem azokat az embereket, akik tisztán, szeretettel, elfogadással bánnak egymással és értik a természet szent varázsát.

Hanggal, szavakkal és rezonanciákkal dolgozok, hogy lelki szinten is mindannyian megébredjünk.


Király Krisztina

Lélek varázslónő

Először 16 éves koromban találkoztam a buddhizmus szellemiségével és a spiritualitással, amikor a Lélek csendje című könyv került a kezembe. Magával ragadott és meghatározta érdeklődési körömet . Több éves keresgélés után találtam rá arra a jóga tanfolyamra, amiben megleltem mindent, amire szükségem volt. 16 éve vezetek jóga csoportokat, ami bizonyos szinten ad egy stabil gyakorlati hátteret, tapasztalatot, másrészt mindig tudok tanulni valamit magamból és az adott helyzetekből. A jóga szellemiségéhez hozzátartozik a tudatos táplálkozás, ezért sokat kísérletezek a konyhában a megszokott ételek újszerű elkészítésével.


Nagy Edit

Jógaoktató

19 éve foglalkozom masszázzsal és az emberek testi, lelki és szellemi egészségével. Az összegyűjtött tapasztalatok mentén kb. 3 évvel ezelőtt kezdtem el holisztikus szemlélettel segíteni a hozzám fordulóknak. Munkám során megismerkedtem az illóolajok sokrétű felhasználási lehetőségével, majd azokat is beépítettem a kezeléseimbe. 


Lukács András

Holisztikus masszőr

A pszichológia és az asztrológia eszköztárait kapcsolom össze, lehetővé téve a mélyebb önismeretet. A tudattalan késztetéseink, félelmeink, mintázataink, hitrendszereink tudatossá tételével levetővé válik a transzformáció azaz a személyiség egy magasabb rezonancia szintre léphet.


Megyeri Nóra

Asztrológiai tanácsadó

Én vagyok az 'Érintés Fesztivál' alapítója. Úgy gondolom, hogy az emberi érintés annyira fontos, hogy megérdemel egy külön fesztivált! Mottóm: az a jó érintés, ami által közelebb kerülünk egymáshoz.


Horváth Milán

Az 'Érintés Fesztivál' alapítója

1978-ban születtem, 1996-ban kezdtem a Buddhista Főiskolát karate - és japán szakon - itt ismerkedtem meg a chi-kunggal. Első mesterem Sárai Gábor volt. 2008-ban találkoztam első kínai mesteremmel, Zhang Shen-nel, aki csikung gyógyító, energiagyógyász és harcművész volt, a Shaolin templom szerzetesétől, Que Ah Shui-tól tanult csikungot. Négy évig tanultam tőle, ezek után visszatért Kínába. Második kínai mesterem Dr. Lu Guangyi taiji mester, akupunktúrás orvos és Tuina masszőr, tőle három éve tanulok.


Leél-Őssy Tamás

Chi-Kung oktató

Úgy érzed Te is ismersz valakit, akinek itt lenne a helye?


?Ki tudja?

Talán egyszer a Te neved is idekerülhet!

© 2018 Build with Thrive Architect.

>